top of page

Hoi! Ik ben Samily

Ik ben de trotse oprichter van Buro Vae. Ik ben altijd al grafisch bezig geweest, van jongs af aan was ik al bezig met tekenen en het opmaken van schriften met kleuren en plaatjes. Daarom was het voor mij nooit een vraag wat ik later zou worden - ik ging direct naar een grafische school en begon daarna meerdere grafische ondernemingen. Na mijn studie heb ik veel geleerd van de opdrachten die ik heb mogen doen en bij de grafische buro's waar ik heb gewerkt. Maar ik merkte dat ik nog meer uitdaging nodig had, ik wilde alle nieuwe grafische trends onder de knie krijgen en deze toepassen in mijn eigen ontwerpen.

 

Dit alles heeft mij geïnspireerd om Buro Vae te starten. Ik kijk ernaar uit om met Buro Vae nog veel meer mooie projecten te realiseren.

Ik.jpg
2023.1.9 - Foto instagram.png

Op het moment dat ik mijn eerste telefoon kreeg begon mijn interesse al in social media. Voor mij was dit nog een manier om dingen te creëren. Instagram heeft als snelst groeiende platform vooral mijn aandacht getrokken en ik heb dan ook uiteindelijk duizenden volgers verzameld. Daarnaast ben ik ook geïnteresseerd geraakt in fotografie en video en heb ik daarom op andere platforms zoals YouTube en TikTok geëxperimenteerd. Ondertussen heb ik een bereik van 26.000 volgers op mijn social media platforms.

 

Door mijn jarenlange ervaring op social media weet ik precies wat wel en niet werkt op deze platforms. Ik ben altijd op zoek naar manieren om mijn social media-strategie te verbeteren en nieuwe ideeën te ontwikkelen om mijn volgers te boeien en te betrekken.

 

Neem gerust contact met mij op om te bespreken wat ik voor u kan betekenen.

Mijn social media avontuur

bottom of page