top of page
sincerely-media-s3tPywNsLSo-unsplash.jpg

Illustraties

Illustraties zijn een unieke en krachtige manier om de teksten te versterken of zelfs te vervangen. Onze iconen, banners, (self)portretten, en infographics zijn ontworpen om informatie op een visueel aantrekkelijke manier te presenteren. Hieronder staan voorbeelden hoe je dit zou kunnen gebruiken:

  • Iconen: Helpen gebruikers met snel te navigeren door de bijvoorbeeld een website. Ze helpen bij het snel vinden van de gewenste informatie.

  • Banners:  Ze kunnen worden gebruikt om producten of diensten te promoten en te versterken de branding van uw bedrijf.

  • (Self)portretten: Ze kunnen worden gebruikt om een band te creëren met uw doelgroep of om de deskundigheid van uw medewerkers te benadrukken. 

  • Infographics: infographics zijn een combinatie van beelden en tekst die informatie op een efficiënte en aantrekkelijke manier presenteren. Ze helpen bij het overbrengen van complexe informatie en maken het makkelijker voor gebruikers om de gewenste informatie te vinden.

 

Als u meer informatie wenst over wat Buro Vae illustratief voor jou kan betekenen, aarzel dan niet om contact op te nemen. 

Corporate design

Een sterk corporate design is cruciaal voor het succes van een bedrijf, daarom gebruikt Buro Vae grondige analyse en duidelijke strategieën om het beste ontwerp te creëren voor uw bedrijf.

 

De corporate design diensten omvatten onder andere:

  • Het ontwerpen van een uniek logo dat de identiteit van uw bedrijf weerspiegelt. We analyseren uw bedrijf en doelgroep om er zeker van te zijn dat het logo passend is en herkenbaar is voor uw doelgroep.

  • Het creëren van een huisstijl die consistent is met uw logo en uw bedrijf identiteit. Dit omvat het ontwerpen van elementen zoals lettertypes, kleuren en beeldstijlen die samen werken om een coherente look te creëren voor uw bedrijf.

  • Het ontwerpen van marketing- en communicatiematerialen zoals folders, brochures, boekjes en visitekaartjes die een professionele en consistente uitstraling creëren.

Onze corporate design diensten zijn gericht op het versterken van uw merk en uw doelgroep aanspreken. Wij geloven dat een stijlvolle en efficiënte corporate design helpt bij het versterken van uw bedrijf.

georgia-de-lotz-rncny1536Xs-unsplash.jpg

Social media

Social media is een belangrijk onderdeel van elk moderne marketingstrategie en Buro Vae bied deskundige ondersteuning. Ik geef advies over welke social media platforms geschikt zijn voor uw bedrijf en hoe deze platforms kunnen worden gebruikt om uw bedrijf te laten groeien.

 

Onze diensten omvatten:

2023.1.7 - Illustraties markering_Tekengebied 1.png
  • Creëren van aantrekkelijke inhoud zoals Instagram highlights en social media stories.

  • Het ontwerpen van posts, die in lijn zijn met de huisstijl van uw bedrijf die aantrekkelijk zijn voor de doelgroep.

  • Het runnen van uw Instagram account, met 4 post en stories per week.

Hierbij krijg je ook gratis advies over welke social media platforms geschikt zijn voor uw bedrijf en doelgroep en hoe je deze het beste gebruikt. Zodat je niet enkel sterker beelden hebt, maar je ook het meeste uit deze online posts haalt.

bottom of page